Fake logo

Que Paso - Secundo Boletin - Noviembre 2017

_0016_unisex-1-jpg
_0011_kinderlaars-1-jpg
_0009_alpagatas-vw-4-jpg

Charruaz-estilo op concours Hippique

De zomer is voorbij en mooie kleurige herfstmaanden maken plaats! Op 4 zonnige zomerdagen stonden wij op het concours Hippique in het stadspark in Bergen op Zoom, waar we werden ondergedompeld in de wereld van de springruiters en dressuur. Hansje en Matthijs kregen van hun ouders de alpargatas en ze hebben er met veel plezier opgelopen.

IMG_1806 (1)

Frisian Polo Trophy

Helaas vanwege het ontstuimige weer werd Speedbooks Frisian Polo Trophy op Landgoed Rijs afgelast. De marktverkoop van Charruaz-estilo (espadrilles) alpargatas, korte en lange Gaucho laarzen voor dames, heren en kinderen viel daardoor jammer genoeg ook in het water.

Radioprogramma "Zwarte Prietpraat"

over Charruaz-estilo

Prem Radhakishun is fan!!!
Hij heeft de hele zomer – en in Suriname- op onze Alpargatas gelopen.

prem
prem2

Beauty & Botas in Bergen op Zoom

Charruaz-estilo was met een marktverkoop van de laarzen en alpargatas aanwezig bij de opening van Beauty Coach Zense. Met de landelijke, rustgevende omgeving en het prachtige weer waanden we ons even terug in Uruguay.

1
2
3

Uniek in Europa

Wist u dat Charruaz-estilo de enige improteur in Europa is van de Uruguayaanse authentieke, handgemaakte Gaucho laarzen en alpargatas? Dat maakt het lopen op deze unieke producten dus zo bijzonder!!!

B&B casa = Charruaz-estilo casa

Bed & Breakfast – Circulo Ippico Horse Riding in The Wild in Azienda Agrituristica Monte Termine, Italie (www.motetermine.it)

1a
3a
4a
2a

Charruaz-estilo fiësta de la casa

Voor mensen die onder het genot van een drankje en een hapje met vriendinnen, kennissen en/of collega’s onze laarzen en alpargatas willen zien, passen en beleven, hebben we goed nieuws:

U kunt Charruaz-estilo thuis uitnodigen!

Tu casa = Charruaz-estilo casa

Donderdag 23 november Charruaz-estilo fiësta de la casa in Werkendam

KORTING – KORTING – KORTING

Wanneer je je huis openstelt voor een Charruaz-estilo Fiesta de la casa, maak je kans op een tegoedbon van Charruaz-estilo t.w.v. €25,- of €50,- of zelfs €100,- te besteden aan alpargatas en/of Gaucho laarzen. Heb je interesse en wil je meer informatie, mail dan naar info@charrauz-estilo.com

Quotes

Marjolein Pasanea
"Heerlijke en comfortabele laarzen. Het nubuckleer is heel mooi zacht en soepel. De pasvorm bij de voet blijft ook na meerdere weken stevigheid en goede steun geven. Ze zijn, ook door de gave kleur, goed te combineren met eigenlijk alle outfits."

"Wat een heerlijke schoenen! Super blij mee. Ze dragen gemakkelijk en licht, zijn heel soepel en voelen alsof ik de hele dag op sloffen loop. Ook bij warm weer blijven ze prettig om te dragen."

Tuija Rämö, de winnares van de Facebook-actie
"Ik vind het wel hele mooie laarzen....en buiten dit ben ik er erg blij mee."

Don Indo Espanol
"Leuke webshop, me gusta" (tijdens radio-uitzending Zwarte Prietpraat)

facebook facebook twitter instagram
** In onze webshop vind je de CharruaZ-estilo producten, een lookbook en ons verhaal, over het ontstaan van Charruaz-estilo en waar de laarzen vandaan komen. www.charruaz-estilo.com. Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in ons Charruaz-vrienden bestand zit of omdat je bij deze wordt uitgenodigd door vrienden via vrienden, zodat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws rondom CharruaZ-estilo.