Que Paso - Primer Boletin - Mayo 2017

Fake logo
_0016_unisex-1-jpg
_0011_kinderlaars-1-jpg
_0009_alpagatas-vw-4-jpg

Winnares van de Facebook actie
in samenwerking met Pumps&Paarden

Tuija Rämö uit Beilen

Het juiste antwoord op de prijsvraag “In welke plaats bezochten de oprichters van CharruaZ-estilo een Gaucho festival?” is Minas.

Op zondag 14 mei jl. heeft Tuija haar handgemaakte korte gaucho laarzen uit Uruguay in ontvangst mogen nemen en de laarzen zitten gelukkig als gegoten.
Winnares

Facebook pagina voor kids

Naast onze Facebookpagina CharruaZ-estilo, is er nu ook een Facebookpagina voor kinderlaarzen en alpargatas: CharruaZ-estilo Kids.

Tijd voor verfrissing en verjonging!
Kinderlaars

Quotes en reviews op de website

Sinds kort zijn op onze website quotes en reviews van enthousiaste CharruaZ-estilo laarzen en espadrilles van onze fans te lezen!

Annet van Laar: "Deze gaucholaarzen zijn de beste laarzen die ik ooit heb aangeschaft. Ze zijn stoer, onconventioneel en supersterk. Kan ik zeer aanbevelen!” “De alpargatas lopen als pantoffels, heerlijk."

Tienergirl uit het zuiden van het land: "Sinds ik de laarzen heb gekregen, heb ik ze niet meer uitgedaan, ze staan overal bij en lopen net zo lekker als mijn sneakers. Op vakantie in Ibiza heb ik ze de hele tijd gedragen, behalve onder mijn bikini, daar stonden ze niet bij."

Marijke van Raaij: "De laarzen zijn prachtig om te zien, ik heb ze al heel veel gedragen en ben er nog steeds trots op."

Pien (10 jaar): "De laarzen zitten heel lekker, ze zijn mooi en ze gaan snel aan."

Concours Hippique Bergen op Zoom

CharruaZ-estilo tijdens het Pinksterweekend –vrijdag 2 juni t/m 5 juni- te bezoeken is tijdens de Concours hippique in Bergen op Zoom! We introduceren onze volledige collectie espadrilles en laarzen. Ben je nieuwsgierig? Kom dan langs.
Concours Hippique


KORTING – KORTING - KORTING

Nu 10 euro korting bij aankoop van een paar laarzen of alpargatas (espedrilles) tijdens het Concours Hippique op vertoon van deze nieuwsbrief!
facebook facebook twitter instagram

** In onze webshop vind je de CharruaZ-estilo producten, een lookbook en ons verhaal, over het onstaan van Charruaz-estilo en waar de laarzen vandaan komen. www.charruaz-estilo.com. Je ontvangt deze eerste nieuwsbrief omdat je hebt meegedaan met de Pumps & Paarden wedstrijd of omdat je bij deze wordt uitgenodigd door vrienden van vrienden, zodat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws rondom CharruaZ-estilo.